Skip to content

Blue Stripes AB

Studion

Välkommen till studion!

Här kan du se våra senaste projekt och förhoppningsvis bli lika inspirerade som vi. Det här är inga färdiga lösningar, mer en sneak peak på vad vi håller på med för nytt och spännade. Hoppas du gillar det.

Video by Free Videos: https://www.pexels.com/video/blurry-screen-853919//

Survey

Snabba kundundersökningar, flexibelt och busenkelt. 

Vi arbetar med att ta fram en applikation som ger dig snabba kundundersökningar på plats. Hur gick mötet? Förstod dem min presentation? Gick det fram, budskapet jag försökte förmedla? Skapa en snabb undersökning. Låt kunden scanna länken och svara på frågorna. På vägen hem får du direkt feedback på hur det gick. 

Byggs med Vue, Nodejs, JSON Web Token och MongoDB 

Klicka på länken för att se lösningen.   

Friendlyplace

Gör världen lite trevligare

Här försöker arbetar fram en Progressiv Web App som ska låta besökaren göra goda gärningar. Varje dag presenteras en uppgift. När man har gjort den kan man välja att spara svaret samt visa sin position där den genomfördes. På kartan kan man följa alla goda gärningar som gjorts idag och historiskt. Hur ser det ut i ditt område?  

Byggs med Vue, Nodejs och MongoDB 

Klicka på länken för att visa vart folk är snälla.   

Schysstabolag

Hitta rätt hantverkare. Inte en hantverkare.

Vi har hört om det, vi har läst i tidningar och sett på nyheter.  Privatpersoner och företag som blir lurade, får dåligt utförda arbeten med tvivelaktiga komponenter till överpris.  Att få tag i rätt hantverkare när man är på jakt är inte det lättaste. Hur söker du? Vi tog kontakt med branchorganisationerna och plocka ut deras medlemmar. Lista dem på vår sida för att garantera att du får tag i någon du kan lita på. Allt visas på en karta, när dig. Blixsnabbt, tryggt och enkelt.

Byggs med Vue 

Klicka på länken för att hitta rätt hantverkare.   

Check in

Håll koll på vem som besöker ditt företag i realtid

Det finns flera lösningar på marknaden. Du vet, vi registrerar oss digital när man kommer till receptionen och när man lämnar. Snyggt och bra. Vår lösning gör i mångt och mycket detsamma men kanske tar det ytterligare ett steg. Du registrerar dig själv direkt i din mobil. Blir påmind att du lämnar. Receptionen har stenkoll på vilka besökare som finns i huset och kan nå dem direkt om det behövs.

Byggs med Vue, JavaScript och MongoDB

Stay tuned, prototyp kommer snart..   

WordPress

Susanna Eklund

Film som beskriver hur nya hemsida ser ut.
Byggd med WordPress och Elementor 

Steakstones Hot Rock Grill

Film som beskriver hur deras nya hemsida ser ut. Byggd med WordPress och Elementor 

Okej, tack så mycket

Ta mig tillbaka till startsidan